tammi 06

LTAYÖN OIVALLUKSIA. MINÄ EN KUULU TÄNNE, MENEN POIS. HALUAN SÄILYTTÄÄ IHMISARVON. MINUA ON LOUKATTU , FYYSISESTI JA HENKISESTI. MENTY TIETYN RAJAN YLI. KOSKETTU NS.NAAPURIN PUOLIPYÖREÄ UMPIHUMALAINEN. TÄMÄ KUULUISA VOIMAKAS NAISTENHAKKAAJA, VALTUUTETTU. SYYNÄ ALKUJAA VIHAAN ON, ETTÄ HÄN ON MINULE VELKAA. VOI ETTÄ MINUUN SATTUU HENKISESTI, OLEN PETTYNYT. TRAUMAATTISENA HETKENÄ, JOLLOIN LUULIN MINULLA OLEVAN TURVA KELKASSA. PYYSIN KANSSAELÄJÄLTÄ ETTÄ HÄN OLISI TÄMÄN ILLAN PROMILLETON. KUN TULIN ENSIAPUREISSULTA NIIN KAPPAS VAAN, UKKO OLI KUIN LUMIUKKO ULKONA. EN JAKSA KATSELLA TOLVANAA, HALUAN POIS. EN KESTÄ.. EN SIEDÄ. VOI ETTÄ OLEN YKSIN, NIIN FYYSISESTI TODELLA YKSI. VIIVI TOK LOHDUTTAA USKOLLINEN AINA

 

kodissaja  sen ympäristossä  on turvaisa olla

täällä ei  ole  kotini

irmaliisa

Jätä kommentti