elo 30

Aivan upeaa saada lisäoppia. kun on suorittanut. lauluterapiaa musiikkisointuterapiaa oboen avulla ja omaa väriterapian vaikutukset kulminoituvat sakarojen vaaleisiin kärkitiloihin ja nyt olen myös kerrannut oppimiani hyötyjä yrttialalla, missä miten ja miten vahvoina vaikuttavat. esim niinkin vaaraton kuin auringonhattu saattaa olla jollekin allergiaa tuottava. eli kaikkien kanssa ei pidä leikkiä. ei bisnes mielessä vaan sydämellä, sanoin joskus aina silloin kun tein väriseosta aurinkoterapian asiakkaalle. linkkejä löytyy näistä asioista paljon. luen niitä yhtä mielelläni kuin ARKTISTEN AROMIEN SIVUJA. OLENHAN ROJALTTINI ANSAINNUT AMMOIN. OSAAN VIELÄKIN KAIKENLAISIA KEITOKSIA JA HAUTEITA. juuri nyt alamme odotella a.o. tuoterykelmän olevan viittä vaille valmista. Ja niinpä vain tehtaan voimajuomien sijaan omat yrtit ruokiin mausteiksi ja myrskyisten ilmojen köhään. Eli Alppjuoman tahi rigabalsamin kotitekoinen vastine kuusenkerkkäsiirappi Tein itse kuusenkerkkäsiirappia. Ohje on helppo ja tulos maukasta :). Ohjeita on muitakin, mutta tämän löysin Virpi Raipala-Cormierin Frantsilan yrttitilan kasviskeittokirjasta. Halusin tehdä tätä, koska tässä kerkkiä ei keitetä, kuten monissa muissa ohjeissa. Joten tämä on ihan oikea raakasiirappiohje. Sokeria tietysti on paljon, joten tämä nautinto jää itseltäni hiivaongelmien vuoksi lähes kokematta. Tässä ohje: 1 osa kuusenkasvaimia 1 osa tummaa kidesokeria (itse käytin inkkarisokeria) Murskaa kuusenkerkät tehosekoittimessa (itse en käyttänyt tehosekoitinta vaan pilkoin ne pitkäteräisellä leikkuuveitsellä leikkuulaudan päällä pieneksi – toimii ihan yhtä hyvin, eikä neulasia mene hukkaan). Laita lasipurkkiin vuorotellen kerroksittain 1/2 cm murskaa ja 1/2 cm sokeria. Aseta purkki lämpimälle ikkunalle ja peitä purkin suu pyyhkeellä (tai talouspaperilla), jonka kiinnität kumilenkillä. Anna muhia rauhassa 4-5 vrk (annoin muhia 5 vrk), minkä jälkeen purkista voi alkaa valuttaa sokerilientä. Siivilöi liemi tai käytä sellaisenaan. Siirappi säilyy jääkaapissa, mutta sen voi myös pakastaa (alla sanotaan, että parasta olisi pakastaa, jotta tärkeät vitamiinit säilyisivät. Myrsky yltyy mutta ei lannistuta vielä tuvassa sisällä on lämpö ja luottamus. lisää minun terveysjuttujani blogi irmis i am sailing terveyttä ja terapiaa esim.

Jätä kommentti