Mites tämä aika rientääkään….

Kummasti tuntuu aika rientävän 🙂 Aika ajoin katselen tuota blogin nimeä tuossa näytön reunassa ja ajattelen ”kohta” laitan sinne jotain. Aina se tuntuu jäävän. Jotenkin vaan ei ehdi, jaksa, viitsi, eikä oikein ole mitään kerrottavaakaan. Elämä tuntuu olevan niin kovin arkista, tylsää ja niin tavallista. Ketä ihmeessä kiinnostaisi viikosta toiseen pähkäilyt mitä tänään syödään, mistä taas rahaa uusiin vaatteisiin tai varusteisiin. Jokunen kiva kuva on tullut kuluneen vuoden aikana otettua eli jotain näytettävääkin on kertynyt. Hyviäkin asioita on tapahtunut, isäntä pääsi vihdoin töihin, ihan oikeasti vakituiseen työsuhteeseen. Minulla taas työrintamalla ei ehkä mene niin hyvin. Työpaikka toki on, mutta parin kuukauden pakollinen loma ennen joulua hiukan kiristi joulubudjettia. Nyt lasten syntymäpäivien juhlintaan annettu loma taas kutistaa tarjoiluun käytettävää rahoitusta. Mielikuvutusta vaan peliin. 🙂

Viime kesän ulkoilu reissulta pari kuvaa. Kohteena oli Torronsuon Kansallispuisto. Pari kypsää lakkaakin löytyi, mitään suurta suosiota kyseinen marja ei lapsien keskuudessa saanut. Hillona kuulemma toimii juuri ja juuri 🙂