Leppoisaa oleskelua

Lumisen Juhannuksen me oleilimme vielä lämpimässä Pekingissä. Pakkasimme mukaan reilusti lämmintä ilmaa mukaamme. Heinäkuun alusta alkaen Suomessakin oli lämmintä. Joidenkin mielestä liiankin lämmin. Minulle ilma oli sopivaa, tosin minähän palelen yleensä aina. 🙂 Edellisen vuoden veronpalautukset oli sijoitettu jo helmikuun alkupuolella perinteiseen aikuisten kesä rientoon.
IMG_2013
Ruisrock hiekkakakku

Tänä vuonna jätämme kyseiset karkelot väliin. Ei oikein ollut mieleisiä esiintyjiä, ne mitkä kiinnostavat, ne on nähty jo useampaan kertaan. Jospa jotain muuta äksöniä tänä vuonna.
IMG_3685
Biitsi kutsui useampaan otteeseen, kun kerran lämpimiä ja aurinkoisia päiviä oli toinen toisensa perään.
IMG_3696
Hiekkalelut piti tietysti ottaa mukaan.

Vanhimman tytön innoittamana kävimme myöskin kalassa muutaman kerran. Minusta kalastaminen on tylsää 🙂 Varsinkin jollei mitään saalista tule. Muiden kalastaessa ongella kaloja, minä kuljeskelin kameran kanssa pitkin ryteikköä ja kallioita. Minulla taisi saalis olla kaikista paras…
IMG_3772
Yhteen soppaan riitti näistä kaloista. Pienimmät päätyivät kissojen kuppeihin.
IMG_3780
Tämä tyttö jaksoi sinnikkäästi yrittää vaikkei yhtäkään kalaa saanut.
IMG_3778
Maisemat olivat kyllä hienot!
IMG_3818
Pieni kesäsadekin tuntui vain raikastavalta ja pehmeältä totuttujen rankka sateiden jälkeen.

Vanhoja kuvia selaillessa alkaa hiljakseen tuntumaan siltä, että taidan ruveta levittelemään noita luontokuvia tänne blogin puolelle. Myös tuollaisia mitä-nyt-satuin-kuvaamaan kuvia ja ns. ”taidekuvia” voisin alkaa viljelemään täällä. Eli enempi ehkä keskityn siis kuviin. Tai sitten voin muuttaa mieleni taas jossain kohtaa, mut kaipa se minulle sallitaan 🙂