Kevät on todellakin täällä!

Viimeiset pari – kolme viikkoa olemme saaneet nauttia valtavasta kukka paljoudesta. Kaikki pensaat ja puut kukkivat. Kasvuston huoltojoukko on lorautellut tonni kaupalla vettä puiden ja pensaiden juurelle. Vesi pula pitäisi olla, mutta ei sitä mistään huomaa. Talvikauden uinineet puut ja puskat heräsivät eloon saatuaan vettä ja lämpöä. Aurinkokin kovin yrittää pusertaa valoa saaste kerroksen läpi. Kaiken puhkeaminen kukkaan tapahtui todella nopeasti. Yht´äkkiä vaan kaikkialla oli kukkia! Kukkien tuoksu myös peitti alleen normaalin hieman epämielyttävämmän hajun. 🙂

IMG_1441

Tästä se lähti, taisi olla joku kevätkukka, koska kukkii keväällä ensimmäisenä :)

IMG_1488

Nurmikon kastelija eli sadettaja.

IMG_1501

Kasvuston huoltaja työn touhussa.

IMG_1523

Paljon kukkia, jotka jo tiputtelivat terälehtiään.

IMG_1522

Aivan kuin lunta olisi satanut, mutta terälehtiä vain. :)

IMG_2714

IMG_2717

IMG_2726

IMG_2760

IMG_2730

IMG_2729

Kukkia, kukkia, paljon kukkia :) Paljon hienoja värejä.

Nyt ovat ensimmäiset kukat jo lakastuneet ja puut jaksavat puskea jo lehtiäkin esiin.
Hyvää kevättä kaikille! :)

2 thoughts on “Kevät on todellakin täällä!

  1. Kyl siel on ihanan näköisiä puita ja kukkasia =) Ja kevät todella pitkällä!

  2. Puut ja pensaat näyttivät todella kivoilta kun kukkivat. Ja kukkia oli kaikkialla, tosin se oli myöskin ohitse parissa viikossa. 🙂 Kukat tuoksuivat myös todella voimakkaasti, normaali haju jopa peittyi hetkeksi. 🙂

Kommentointi on suljettu.