Muxiyuan fabric market

Tai oikeastaan niitä on useampi, ainakin kolme valtavan kokoista hallia ja pikku koppi keskittymää.
Olenpa minä reipas päivittelijä tänään. :) Laitanpa tämänkin nyt samaan syssyyn kun kerran vauhtiin pääsin, muuten teen sen kolmen viikon päästä. :)
Tänään olin käymässä ensimmäistä kertaa tuolla kangasmarkkinoilla. Tai markkinat on hieman väärä ilmaus, kauppoja ne on. Tinkiä tietty voi, ulkomaalaiselle se ei ole ihan yhtä helppoa. Alkuhinta kun on ainakin nelinkertainen paikallisiin verrattuna. Myöskään myyjät täällä eivät juurikaan puhu englantia. Minulla oli onneksi kaverina paikallinen nainen. Kovin hän kyllä yritti ehdottaa, että minun pitäisi koittaa puhua enemmän kiinaa eikä kysellä häneltä kaikkea… :D

IMG_1402

Ensimmäinen ajeluni tuk tuk:lla

IMG_1403

Olen kerran aiemmin etsinyt tätä paikkaa ja kävellytkin silloin melkein kangaskaupoille asti. Mutta kun ei silmä ole harjaantunut erottamaan kauppakeskusta purkutyömaasta niin enpä sillä reissulla tätä löytänyt. Lähellä oli tälläkin kertaa, etten mennyt väärälle puolelle tonttia…. :)

IMG_1404

IMG_1410

Sisällä sitten olikin kangas ja oheistuote putiikkeja vieri vieressä. Mitään valtavaa ryysistä siellä ei ainakaan tänään ollut.

IMG_1405

Nappia, nauhaa, helmeä ja silitettävää kuvaa ja ommeltavaa kuvaa kavereineen. Kaikkea on, ne pitää vaan löytää, kuten eräs paikasta kertova juttu ohjeisti.

IMG_1406

IMG_1407

IMG_1409

Tässä kompleksissa missä minä olin niin siellä myytiin lähinnä puuvilla kankaita. Löytyi myös jonkin verran velouria ja turkiksia. Aitojakin, mutta lähinnä kivan värisiä feikki karvakankaita.

IMG_1411

Siinä on juuri saapunut muutama pussillinen vetoketjuja liikkeeseen.

IMG_1415

Vetoketjuja ja kengännauhoja sekä muita koristenauhoja.

IMG_2391

Minun päivän saalistani, Juniorille hieman possua ja tuosta toisesta jos saisi kehiteltyä tuoleihin jonkinlaiset istuin suojukset…

IMG_2394

Tässä Tytölle mekko kangas, kunnon punainen väri oli kiva ja pidin myöskin perinteikkäästä kiinalaisesta kuviosta. Lohikäärmeen saaminen kokonaisena esille on kyllä hyvin haasteellista, mutta katsotaan miten käy :)

IMG_2395

Näitä minä lähinnä menin hakemaan eli kuminauhaa ja silitys kuvia.

IMG_2396

Perhoset vielä vähäsen lähempää. Hintaa näillä perhosilla oli 15 rmb/ pussi. Pussissa oli 20 kpl. Suomessa nuo maksavat enemmän kappaleelta kuin tuo pussillinen yhteensä. Kun eivät maksa tuon enempää niin niitä raaskii oikeasti liimaillakin vaatteisiin ja vaikkeivät kauaa ehjänä kestäisikään niin ei harmita liimata taas uutta. :)