messu Tampereen abrahamin poikien kanssa mietoisissa

kiitos että saan tuoda julki ajatuksiani. Kirkkopolku, jota astelin sunnuntaina iltasella Mietoisten valaistuun pyhättöön, se oli kivinen ja jyrkkä. Niinhän ne polut usein ovat. Mutta olen jo aikoinaan huomannut, valittu tie ei ole helpoin. mutta saa paljon , eikä menetä laisinkaan.Ja näihin asioihin otan oman aspektini, musiikin puolesta Se ei jätä minua koskaan rauhaan,ja kirkkomusiikki on varteenotettava sellaisenaan.
Sen on oma Luojammekin hyväksynyt, kaikki koostuu monista eri tekijöistä . NIITÄ EI VOI LISTATA VAIN TAPAHTUMINA.NE ovat jo ammoin suuressa lännessäkin, syvissä kansanriveissä, huudettu julki sielukkaana soulina ja gospelina. Tuskaa helpottamaan.
Eli tämä oli juuri illan tarkoitus, tuoda meille tämä ehkä vähän vieras ote omaan uskoomme.
kaappasin erään valjun kommentin MEITOISTEN ILLASTA. SIINÄ VAIN LUETELTIIN TAPAHTUMIA JA TOINEN MOITTI JOKA SPEKTAAKKELIN OSAA JUMALAN PILKAKSI
MINUN KOKEMUKSENI PUOLESTAAN OLI. NÖYRRYIN KAIKEN LIIKUTTAVAN EDESSÄ- MITEN LUOJAN VOIMA JA MUSIIKIN VOIMA MIXATEN JA SOVITETTUNA YHTEEN TUOVAT TODELLA SIELUN SYVYYDEN PINTÄÄN. MAHTI SUUNNATON.
Koskettava oli instrumenttien mahti. Samoin ELVIS TULKINNAT JA VOKAALISTIEN KUULAAT ESITYKSET.. USKONTUNNUSTUS , KYYNEL SILMÄKULMASSA. I BELIEVE
ARI KIITOS HÄNELLE HERKÄSTÄ OVEN SULKIJA OSUUDESTA.koti voi jäädä tyhjäksi monelle lähtiessä.
igospelissa ei ole mitään hävettävää. väärää
jumalan sanomalla ja musiikilla ei rajoja
Luoja on rakkaudenantaja
rakkaus ei rasisti
uskossa on voima, uskallus ei pelko

kun kalpamme ,sotamme ja vainomme
sijaan haluamme luoda uuden toivon
eli kaikkineen.

kiitos kaikille jotka olitte luomassa tätä muistoihin jäävää kokemusta

herkästi
luottaen. Ritva OKSASEN SANOIN
luoja on liittolaisemme,

irmaliisa laine


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *