ELÄMÄN VALTATIE

MUINAINEN JUTTUNI  AVIISISSA OTA KOPPI

Niin se menee:  valtatie on elämää.
Mutta suorin tie ei aina ole helpoin. Yllättävää kylläkin, joskus kannattaa oikaista mutkan kautta.Ehkä? Varsinainen asiani on kyllä nyt aivan muuta.
Ihmetyttää, mikä puhdistautumisriitti koko kansaan on iskenyt. Ei kukaan kuitenkaan, ei yksi sukupolvi,tee toteen perusteellisia asennemuutoksia. Eikä saa millään maapallon rataa kääntymään. Vaikka käyttäytyisi hyvin tai ei hyvin. Itseriittoisuus on näkyvästi kaikkialla vallalla.
Valta, ennen kaikkea mielivalta on poloisia voimakkaampi nykyään. Katso, kuule, näe: se pyörii ympärillämme vinhasti. Tehdään pahaa, isketään. Eikä aina välttämättä hamaralla. Ja sekös sattuu. Tulee mielipahaa, sillä kaikilla on tarve ruokkia omaa egoaan. Vääryyttä( näennäisesti) näemme kaikkialla, luemme siitä ja katsomme kanavilta.
Tässä kohden tulee mieleen eräs monen vuoden takainen symppis haastattelu.Siellä ruudussa Kristillisyys ja Stiller kohtasivat.
Korhola sai oikein helmen. Inhimilliset sanat Rubenilta. Rivoutta ja  ns. julkkisauvoa saamme lööpeistä. Monella elämä on heittänyt volttia, se ei ole mallillaan . Moni Viestinnän tuote luulee tietävänsä asiasta kuin asiasta. Edistyksen sijasta kulku lähteekin taantumaan. Päivisin hurskastelijat ottavat illalla esille tyhjyyden naamion. Uskottavuutta epäaidoimmillaan. Saattaa saada yllättäviä helistelyjä ansiotta.tahallisia vai tahattomia. Näiltä tuntuu puuttuvan jotain tärkeää, sisältö elämään. Hunttalan Mattikin luuli joskus omistavansa koko Suomen, huuhaa. Rahalla ja viekkaudella saa paljon, muttei sisäistä rauhaa-
Hiljaisuuden ääni on hunajaa. Minulla on omat rakkaani ja minusta tuntuu, että pari viikkoa sitten äärettömyyteen lähettämäni faksi meni perille. Taivaan valtiaan toimesta kai. Anteeksi annon auer, liekö Kiitos, ajattelen asioita lämmöllä.
Gibson kitara soi: Les Paul- ei Marseljeesi
irmaliisa täällä munsivut.net/ seabird


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *