ELÄMÄNI PALLOMERI

Elämäni on nykyän poissa barrikaadeilta, tupani hiljaisuuden kehto. Laulut sanattomia, silti olen tuon kirjajutun saanut melkein valmiiksi.
Varmaan olen kertonut sinulle työstäväni vanhoja juttujani. Ja nyt on käsissäni ns. kirjani ensiversio, alkeellinen kylläkin.
Kaikki lähti alkuunsa siitä,minullahan on joka paikka täynnä näitä kirjoitelmiani. Ne ovat olleet yhtä riipin raapin kuin terveytenikin. Kevään kuluessa alkoi kyteä ajatus koota niitä jotensakin yhteen. Etteivät katoaisi taivaantuuliin, vaan myöhemmin lapsenlapseni näkisivät konkretttisesti ajatuksIani.
Kuulkaa tehkää itsenne iloksi pienikin opus,kaikki te 1) jotka kirjoittelevat laatikkoon 2)nettiin juttuja ja muita. 3) käyvät kirjoitusterapiakursseja.
Olis varsin aktuelliaihe, kaikenlaisia painatuksia pienkustantajat nykyään tekevät.
Ja jottei kävisi niin kuin, sen Heinäveden ukon. Karpo siitä kertoi, ukko syytti kustantajaa. Kirja ei mennyt kaupaksi.
Silloin jos tuntuu siltä, että kertomukset kiinnostaa mahdollisesti VAIN itseään.
Puhun nyt itsestäni. Silloin on hyvä luoda ns. ensiopus omaksi ilokseen. Minun  ns. kirjani pyörii myt kädessämi. Se on minun, sitä on kiva katsoa ja lukea. Olen saanut sen ystäväni kera aikaan. Se on aivan toista kuin nettisivustot. Se on osa minun elämääni, siinä voin totutella ajatukseen ja mahdollisesti…..
Siinä on kansi, takakansi.
ja noin 70 juttua.
Se riittää tällä hetkellä minulle, olen onnellinen. Nuori kuolemaan, vanha työsekentelemään. Mutta sopiva tähän. Sanoo saksalainen. pitkä kirjoitus kuin nälkävuosi TÄMÄ VIESTI SINULLE
Mutta siunatuksi lopuksi Kannessa lukee näin. Elämäni pallomeri kaikkinen variaatioineen
Koti,uskonto, isänmaa elämäni ja eläimeni matkat musiikki vanhaa ja uutta juttua muutama ystävän vinkki álun tekstistä se menee eteenpäin enemmän tai vähemmän utopian aalloilla mihin se loppuu, sen luet takasuoralta kiitos irmaliisa
LISÄKSI KAUNIS KUVA MYÖS KANNESSA.
JA YSTÄVÄNI OLI  SATAPROSENTTISESTI LUOMASSA MUKANANI TÄTÄ KOEVEDOSTA.
HÄN ON TURUSSA FIRMASSA, JOSSA VOI HYÖDYNTÄÄ K.O. ASIOITA TS. TARKOITAN KERTOA LYHYESTI, KUKIN VOI TEHDÄ ENSIN KIRJAN ITSELLEEN.
SE ON MAHTAVA LUKEA JA PITÄÄ HYPPYSISSÄÄN OMAA TUOTANTOA
IRMALIISA lAITILASTA ja kirjan kannet kiinni ja hilajisuus jatkuu , siitähän ei voi puhua se pitää kokea

————————————————————–


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *