JOULUN ALLA

Tulevia tapahtumiaMediatyö 2009-2010Pastorit ja vanhimmistotTurvallisuus ja kriisivalmiusToinen toisellemme -avioliittotyöSeurakuntien työntek. syyspäivät TAE- ja Team Action -tapaam.UT johdanto Kirkkohistoria IIEvankeliointiRoom. ja Gal.Masennus ja sen kohtaaminenPerhetyön seminaariJoulun vierasaikaJoulukuvia Isosta KirjastaTAE-kurssiNykyheprean 2. jatkokurssiSeurakunnan luontainen kehitysYrittäjä- ja liikeväen seminaariSeurustelevat ja kihlaparitDavar -opinpolkuLapsi- ja nuorisotyöIlmoittautumislomakeHinnat

IN ENGLISH
Yhteystiedot / Contact Us
Toimintaperiaatteita
Historiaa
ETUSIVU
Sivukartta
Intranet

 

Hain aivan muuta, hain jotain linkkiä: eräänä päivänä kadotin

mielenkiintoisen artikkelin helluntaiseurakuntien joulusta. Vai oliko se jehovie.

Löysin tällaista, rohkenen lainata vähän näin joulu alla.

Joulun vierasaika 23. – 26.12.

”Yksin, kaksin, yhdessä – Joulu aarteiden keskellä” 

Kanssasi aarteita etsimässä 

  

SINKKUJOULUSSA mukana jouluinen tiimi.
Katso ohjelma alempana.

 

Osallistumishinta:

I-taso (wc ja suihku huoneen yhteydessä) 271 euroa/hlö

II-taso (wc ja suihku käytävällä) 220 euroa/hlö

Hinta sisältää ohjelman, ruuan ja majoituksen sekä 70 euron varausmaksun, jota ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen peruutetaan  8.12 jälkeen.

 

Ilmoittaudu tästä 4.12. mennessä!

 

 elämäntarinaa

  , olemme 35 vuotta yhdessä taivaltanut aviopari.  Leo on kotoisin Muuramesta, Kaija Savonmuasta.  Uskoon tulimme seurusteluaikanamme.

  

Hengellisessä työssä olemme toimineet paljon työparina, mikä on ollut meistä mukavaa ja antoisaa.  Yhdessä olemme saaneet tehdä seurakuntatyötä ja lähetystyötä Papua-Uudessa-Guineassa. Vuodesta 1979 lähtien Katinalan raamattukoulun syyskurssin jälkeen Leo jäi kokotoimisesti evankeliumin työhön.  Samana vuonna Kaija valmistui erityisopettajaksi ja on seurannut Leoa eri puolille sen mukaan, kuin Jumalan johdatus on meitä kuljettanut.

 

Vuosina 1990-2005 olimme lähetystyössä Papua-Uudessa-Guineassa, jonka jälkeen asetuimme Raaheen Leon tehdessä työtä pienyrityksessään ja toimiessaan myös julistajana yrityksensä ohjelmapalvelun kautta.  Raahen Helluntaiseurakunnassa Leo on toiminut vanhimmistossa ja kantanut seurakunnan lähetyskokousvastuuta kuukausittain.  Työnsä ohella Leo on opiskellut Isossa Kirjassa teologiaa.  Opinnot ovat edenneet nyt pro gradun tekovaiheeseen.  – Elokuun alusta lähtien Leo on toiminut Kaustisen Helluntaiseurakunnan pastorina.

 

 työskentelee nyt kiertävänä erityisopettajana Vihannin kunnassa.  Vuoden 2007 lopulla hän valmistui sielunhoitoterapeutiksi kaksivuotisen opiskelun jälkeen.

 

Ihan ensimmäistä kertaa olemme tulossa osallistumaan Ison Kirjan jouluun.  Tämä edessä oleva erilainen joulu on meille iloista jännitystä sydämiin synnyttävä asia.

 

Rukoillen ja odottaen valmistaudumme tehtäväämme.  Mielissämme on soinut joululaulu:

”Sua, Jeesus, katsomaan saanko tulla luo seimen Daavidin kaupunkiin…”

 

Rukouksemme on, että tulevana jouluna Isossa Kirjassa saisimme katsella Jeesusta, joulun Herraa – ja meidän Herraamme ja Jumalaamme ja löytää Hänestä niitä ihmeellisiä aarteita ja asioita, jotka Häneen ovat kätkettyinä.  Saakoon Hän, joulun Herra, siunata yhdessä olomme ja ilmestyä meille jokaiselle sellaisena kuin Hän itse tahtoo.

 

Suljemme teidät kaikki rukouksiimme.  Toivottavasti tekin meidät.  Ja meidänkin puolestamme – lämpimästi ja sydämellisesti tervetuloa Isoon Kirjaan viettämään joulua yhdessä armon vuonna 2009.

 

Lämpimin ajatuksin   minäkin merilintu


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *